Wat is Koorzoeker?

Één op de tien mensen in Nederland maakt onderdeel uit van een koor. Hoor jij daar ook bij? Of ben je gewoon een liefhebber van koormuziek? Dan is Koorzoeker de plek voor jou. Via Koorzoeker kun je informatie vinden over alle koren en vocale groepen in Nederland.

Op Koorzoeker staan profielen van bijna 3.000 koren in Nederland en dit aantal groeit elke dag. Er zijn uitgebreide zoekmogelijkheden om bijvoorbeeld koren bij jou in de buurt te vinden, of koren die een bepaald genre muziek zingen.

Je vindt bij ons ook een agenda met honderden koorconcerten. Ook hier kun je eenvoudig zoeken naar concerten bij jou in de buurt of van een bepaald genre of koor. Voor sommige concerten kun je direct met iDeal kaartjes kopen.

Ben je geïnteresseerd om in een koor te gaan zingen of wil je graag met projectkoren meedoen dan hebben we daar een speciale pagina voor. Hier kunnen koren aangeven wat voor soort zangers ze zoeken. Je kunt dan snel koren bij je in de buurt vinden die jouw soort stem zoeken.

Registreren

Je kunt je als bezoeker registreren op Koorzoeker. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Je krijgt een eigen dashboard waarin je bijvoorbeeld gekochte concertkaartjes terug kunt vinden.
  • Je kunt reacties plaatsen bij artikelen.
  • Je kunt koren volgen. We houden je dan op de hoogte van nieuwe concerten van die koren en je ziet deze koren op de voorpagina. Koren kunnen je dan ook nieuwsbrieven sturen.
Wat kost het?

Het gebruik van Koorzoeker door bezoekers is volledig gratis. Koren betalen een klein percentage als ze inkomsten via Koorzoeker verwerven. Meer informatie over de kosten vind je hier.

Je koor toevoegen

Staat je koor nog niet op Koorzoeker dan kun je gratis een profiel aanmaken, zodat je publiek je kan volgen en op de hoogte blijft van waar jullie mee bezig zijn. Voor meer informatie over het nut van Koorzoeker voor koren, zie ons artikel over waarom Koorzoeker.