Wat kost Koorzoeker?

Het gebruik van Koorzoeker is volledig gratis. Het bezoek en het registreren kost niets en wij maken geen gebruik van advertenties. Ook voor koren is het gebruik kosteloos. Wij verdienen alleen geld als het koor geld via ons verdient. Het koor kan inkomsten genereren met ons platform door kaartjes te verkopen voor een concert of door mensen de mogelijkheid te geven om donateur te worden.

Als een koor Koorzoeker gebruikt voor de kaartverkoop zitten daar lage kosten aan verbonden. Per bestelling vragen wij 10% van het aankoopbedrag om ons product mogelijk te maken. Dit bedrag is inclusief de IDEAL betaalkosten die onze payment provider Stripe in rekening brengt. Het voordeel van online kaartverkoop is dat het voor de bezoeker erg eenvoudig, snel en veilig is om kaartjes te kopen. Hierdoor zul je als koor meer kaartjes in de voorverkoop verkopen. Bovendien ontvangt jullie koor iedere week het bedrag aan verkochte kaartjes.

We hebben er voor gekozen om de kosten bij het koor in rekening te brengen en niet bij de koper van het kaartje. We denken dat dit een betere ervaring is voor de bezoeker en daardoor tot meer online kaartverkoop zal leiden. Je kunt natuurlijk altijd bij de prijs van het kaartje rekening houden met deze kosten.

Ook kun je via Koorzoeker donateurs werven. Wanneer je donaties ontvangt, rekenen wij hiervoor 10% van het donatiebedrag (inclusief de betaalkosten).

Voordat je als koor inkomsten via Koorzoeker kunt ontvangen dien je eerst een profiel aan te maken en dien je ons bepaalde financiële informatie te geven, zodat we weten waarheen we het geld uit moeten betalen.