Wie maakt Koorzoeker?

Koorzoeker wordt ontwikkeld door Fans4Music. Naast koren wil Fans4Music in de toekomst soortgelijke diensten aanbieden voor andere muziekgroepen, zoals orkesten en bands.

Fans4Music wordt geleid door Mark Overmars en Arjan Egges. Mark is vooral bekend om zijn geschiedenis in de game industrie. Zo is hij bijvoorbeeld verantwoordelijk geweest voor het ontstaan van Game Maker. Ook was hij zanger en dirigent van koren. Arjan heeft in het verleden verschillende boeken geschreven over programmeren en is daarnaast een gedreven muzikant.

Ons grote doel is om muzikanten te stimuleren en te steunen. Fans4Music is de connectie tussen musici en hun fans. We helpen de koorwereld met het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van een eigen community, wat tevens resulteert in een extra inkomstenbron. Bovendien willen wij de zichtbaarheid van deze enorme groep mensen vergroten. Wij geloven dat een goede verbinding met fans van je muziek nu belangrijker is dan ooit. Ons gratis online platform biedt alles in één. Wij willen jou de online middelen bieden om de relatie met je fans te versterken.

Contact