Waarom zou ik Koorzoeker gebruiken?

Waarom zou ik Koorzoeker gebruiken?

Je heb al een website en gebruikt Facebook om je fans op de hoogte te houden. Dus waarom Koorzoeker?

Zichtbaarheid

Onze Koorzoeker website wordt dé plek voor informatie over koren in Nederland. De komende periode gaan wij de informatie van duizenden koren op deze site plaatsen. Hier kunnen mensen zoeken naar koren waar ze in geïnteresseerd zijn, kunnen ze kijken welke concerten bij hun in de buurt zijn en kunnen ze kaartjes kopen. Daar wil je als koor zeker bij zijn. Wij zullen ook reclame voor Koorzoeker gaan maken, en daarmee ook voor jullie koor.

Online kaartverkoop

Het is bekend dat de mogelijkheid om kaartjes online met iDEAL te kopen het aantal bezoekers van concerten aanzienlijk vergroot. Mensen willen graag meteen als ze een aankondiging zien een kaartje kunnen kopen. Hoe eenvoudiger dat is, des te meer mensen dit daadwerkelijk doen. Door van onze dienst gebruik te maken zullen jullie concerten dus beter bezocht worden. Het is ook nog eens minder werk voor jullie en je voorkomt lange wachtrijen bij de deur.

Nieuwsbrieven

Zodra mensen via Koorzoeker een kaartje voor een concert van je koor gekocht hebben, kun je ze via nieuwsbrieven benaderen. Je kunt hen dus eenvoudig uitnodigen voor volgende concerten of je kunt ze stimuleren om donateur te worden. En bezoekers zijn ook potentiële leden van je koor.