Claim je profiel

We zijn druk bezig met het zo compleet mogelijk maken van het Koorzoeker portaal. We hebben daarom profielen aangemaakt voor bestaande koren. Als koor kun je direct bekijken hoe je profiel bij Koorzoeker eruit zou kunnen zien. Voor bezoekers die via Koorzoeker op zoek zijn naar interessante koren is het erg prettig dat het aanbod zo groot mogelijk is. Zo zijn zij nog sneller op de hoogte van concerten in de buurt.

Hoe claim ik een profiel?

Ben je jouw profiel tegengekomen op Koorzoeker, maar heb je dit profiel niet zelf aangemaakt? Dan kun je het profiel claimen. Aan de linkerkant op het profiel, onder de profielfoto, staat aangegeven dat je het profiel kunt claimen. Als je hier op klikt dien je je eerst aan te melden of te registreren, als je dat nog niet gedaan hebt. Vervolgens ben je direct beheerder van dit profiel.

Wat gebeurt er als ik een profiel geclaimd heb?

Zodra je het profiel geclaimd hebt, ben je beheerder van dit profiel. Je kunt dan de inhoud volledig aanpassen, de naam van de dirigent toevoegen, leden werven, concerten in de concertagenda plaatsen, foto's en video's uploaden, nieuwsbrieven versturen, online kaartverkoop organiseren en genres wijzigen.

Staat jouw koor nog niet op Koorzoeker?

Als je jouw koor nog niet kunt vinden op het portaal van Koorzoeker, dan betekent dit dat we voor jouw koor nog geen profiel hebben gemaakt. Geen probleem! Je kunt heel eenvoudig zelf een profiel voor jouw koor aanmaken. Hoe je dit doet lees je in het overzicht