Het profiel aanpassen of uitbreiden

Je kunt het profiel van je koor eenvoudig aanpassen of uitbreiden. Hiertoe ga je naar het dashboard www.koorzoeker.nl/dashboard. Vervolgens kies je in het menu links de optie Profiel. Je kunt hier de onderstaande aanpassingen doen. Wijzigingen worden direct opgeslagen en zijn meteen zichtbaar op de profielpagina. Je kunt de profielpagina bekijken via de knop rechts bovenaan 'Bekijk profiel op Koorzoeker'.

Algemene informatie

  • Koornaam De naam van het koor. Merk op dat als je de naam wijzigt het webadres van het profiel NIET verandert.
  • Naam dirigent De naam van de dirigent. Deze wordt op de profielpagina vermeld en men kan er op zoeken in het portaal.
  • Beschrijving Als je een goede beschrijving geeft van je koor, zullen meer mensen je koor vinden en mogelijk naar je concerten komen (of lid willen worden).
  • E-mailadres Als je een e-mailadres opgeeft komt er een knop op de profiel pagina waarmee bezoekers direct een e-mail naar je kunnen sturen.
  • Telefoonnummer Als je een telefoonnummer opgeeft komt er een knop op de profiel pagina waarmee bezoekers vanuit hun mobiele telefoon direct het koor kunnen bellen.
  • Adres koor De locatie waar het koor gevestigd is. Dit kan een plaats zijn of een specifiek adres waar de repetities zijn. Bezoekers van Koorzoeker kunnen koren zoeken die bij hen in de buurt zijn en daarvoor is het adres belangrijk.
  • Samenstelling De samenstelling van het koor (gemengd, mannen, vrouwen, etc.)
  • Omvang De grootte van het koor.
  • Leeftijd De leeftijdscategorie van het koor.
  • Trefwoorden Hier kun je een aantal trefwoorden opgeven. Mensen kunnen hierop zoeken dus dit kan helpen om je koor beter zichtbaar te maken. De trefwoorden kunnen gescheiden worden door een komma, een puntkomma of een dubbele punt.

Profiel- en omslagfoto

Je kunt de profiel- en omslagfoto eenvoudig wijzigen. De omslagfoto wordt bovenaan je profielpagina gebruikt en is te zien op het portaal van Koorzoeker. Je profielfoto wordt daarop geplaatst. De profielfoto is vaak het logo van het koor en als omslagfoto hebben veel koren een foto van het hele koor.

Genres

Het genre van de muziek dat het koor zingt. Dit is belangrijk omdat bezoekers van het Koorzoeker portaal hierop zullen zoeken. Je kunt meerdere genres aangeven. Je kunt heel algemeen bijvoorbeeld Klassiek aangeven, of meer specifiek, bijvoorbeeld Gregoriaans.

Hier kun je de links naar de sociale netwerken en de website van het koor opgeven. Links hier naar toe worden op de profielpagina getoond in de vorm van icoontjes.

Uitgelichte foto's

Je kunt hier maximaal drie foto's uploaden die op de profielpagina getoond worden.

Uitgelichte video

Je kunt hier een link naar een YouTube video of afspeellijst opgeven. Deze wordt dan op de profielpagina getoond.