Word koorlid

Altijd al in een koor willen zingen? Of wil je nog meer zingen dan je al doet en zoek je een tweede koor? Bekijk hier alle oproepen van koren die op zoek zijn naar nieuwe leden!

Tenor
(alle genres)
153 resultaten

Pagina 1 van 13

Zoekt:
Sopraan
Mezzosopraan
Alt
Tenor
Bas

Niveau: gevorderd

Voor: permanent

Genres

Close harmony, Lichte muziek, Jazz

Repetitie

Utrecht, Utrecht (0 km)

woensdag om 20:00


27/3: Er is weer ruimte in ons koor voor nieuwe leden.

WANTED: ZINGENDE MANNEN EN VROUWEN Leefijd: geschat tusen 30 en 60 jaar Toonhoogte: alle stemgroepen Ervaring: zang/koorervaring Kent u, of bent u, een van deze mensen? Meld dit dan zo snel mogelijk aan Marinka via info@diejazzpast.nl. CLOSE-HARMONY JAZZKOOR IN UTRECHT WWW.DIEJAZZPAST.NL

Zoekt:
Sopraan
Tenor
Bas
Alt

Niveau: gevorderd

Voor: project

Genres

Klassiek, Barok, Madrigalen, Opera/Operette, Renaissance, Romantiek

Repetitie

Oudegracht, Utrecht (0.2 km)

vrijdag om 13:00


Projectleden zijn welkom!

Voor het Libussa project kunnen wij nog projectleden / zangers (m/v) plaatsen. Wij zingen fraaie liederen van Smetana, Dvořák , Janáček, Bartok en vele anderen in de oorspronkelijke taal (het Tsjechisch). Op een later tijdstip zullen ook solisten en een strijkkwartet zich bij ons voegen. Er wordt op vrijdagmiddag geoefend van 13.00 15.00 voor de uitvoering medio juni 2019

Zoekt:
Tenor

Niveau: gevorderd

Voor: project

Genres

Klassiek, Barok, Renaissance, Romantiek, Twintigste eeuw, Madrigalen

Repetitie

Pieterskerk, Utrecht (0.2 km)

donderdag om 20:00


Wij zoeken voor een concertreis naar België 1 of 2 tenoren!

Voor een concertreis naar België dit najaar zoeken wij een of twee extra tenoren! Programma (onder andere): Requiem van Howells, liederen van Perry, Prière van Ton de Leeuw, Most holy mother van Arvo Pärt. Dirigent: Lodewijk van der Ree. De reis is van donderdag 24 tot zondagochtend 28 oktober 2019; concerten zijn in Gent en Brugge. Repetities: donderdagavond 6 en 13 juni, donderdagavond 17 oktober en een repetitiedag op zondag 20 oktober.

Zoekt:
Tenor
Bariton
Bas

Niveau: gevorderd / (semi)professioneel

Voor: permanent

Genres

Romantiek

Repetitie

Binnenstad, Utrecht (0.3 km)

dinsdag om 20:00


Wij zoeken leden!

Wij repeteren 1x per maand. Je wordt geacht thuis te studeren en ook enkele nummers uit het hoofd te leren. Koorervaring is vereist, omdat we niet studeren op noten en techniek. We proberen ook 1x per maand ergens op te treden, meestal in het weekend overdag. Met kerst hebben we een apart kerstrepertoire.

Zoekt:
Sopraan
Tenor
Bas

Niveau: gevorderd

Voor: permanent

Genres

Lichte muziek, Close harmony

Repetitie

Vrije School Utrecht, Utrecht (0.4 km)

zondag om 19:30


Wij zoeken leden! bulderende Bassen, trendy Tenoren en een spitse Sopraan gezocht!

bulderende Bassen, trendy Tenoren en een spitse Sopraan gezocht! Wij zoeken mannen en vrouwen met ambitie die redelijk goed noten kunnen lezen en flink wat a capella-ervaring hebben. Zoek je verdieping van je zangkwaliteiten? Kom kijken!! Iedere zondagavond om 19.30 in de Vrije School aan het Hieronymusplantsoen 3 in Utrecht. Laat wel even weten als je wilt komen. Meld je bij Suzanne Ruijters (035-7506929) of Frederik Nijland (06-18847620). www.closefocus.nl of onze Facebookpagina: Close Focus.

Zoekt:
Tenor
Bas

Niveau: beginner / gevorderd

Voor: permanent

Genres

Lichte muziek, Irish Ballads, Musical, Klassiek, Renaissance, Wereld, Afrikaans

Repetitie

Parnassos Cultuurcentrum, Utrecht (0.7 km)

maandag om 10:00


Wij zoeken leden!

Zing Dan heeft nog plaats voor tenoren en bassen. Ervaring wordt op prijs gesteld, maar is niet noodzakelijk. Ook zoeken we nog naar ervaren sopranen. Kom een keer vrijblijvend mee repeteren om te zien of het iets voor je is.

Zoekt:
Tenor
Sopraan
Mezzosopraan
Bariton

Niveau: (semi)professioneel

Voor: permanent

Genres

Klassiek, Renaissance, Romantiek, Twintigste eeuw, Madrigalen, Barok

Repetitie

ZIMIHC theater Wittevrouwen, Utrecht (1 km)

vrijdag om 10:15


Wij zoeken leden!

Basilius is op zoek naar ervaren zangers: er is plaats voor een sopraan, een tenor en een bariton. Ons ensemble zingt overwegend a capella en regelmatig acht stemmig of dubbelkorig. Bij Basilius College zingen betekent in elk geval meedoen aan drie weekenden -zes concerten- per jaar plus de wekelijkse repetities op vrijdagochtend van 10.15-12.30u. Verdere informatie over dit kamerkoor en o.a. een auditie kan op aanvraag toegezonden worden. Informeer vrijblijvend!

Zoekt:
Bas
Tenor

Niveau: beginner

Voor: permanent / project

Genres

Wereld

Repetitie

Bemuurde Weerd Oostzijde, Utrecht (1 km)

donderdag om 20:00


Wij zoeken leden!

Enige zangervaring is gewenst.

Zoekt:
Tenor
Bariton
Bas

Niveau: gevorderd

Voor: project / permanent

Genres

Klassiek, Renaissance, Twintigste eeuw

Repetitie

Homeruslaan, Utrecht (1.1 km)

dinsdag om 19:45


Wij zoeken projectleden en koorleden op vaste basis

Voor ons gezellige koor met ambitie zijn we op zoek naar goede en geschoolde zangers, zowel voor projecten als op permanente basis. We willen graag uitgroeien naar een koor van 25 leden. Sinds begin 2019 wordt ons koor geleid door Bauwien van der Meer. Zij is niet alleen dirigent, maar treedt veelvuldig op als operazangeres. Na ons Nieuwjaarsconcert 2020 met het thema Oost en West, bereiden we ons nu voor op het concert in november: Christ, der du bist der helle Tag. We zingen werken van Johan Sebastian Bach, Felicitas Kuckuck en Hugo Distler. Tenoren zijn van harte welkom! Evenals baritons en bassen. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan of kom een keer meezingen.

Zoekt:
Tenor

Niveau: gevorderd

Voor: permanent / project

Genres

Klassiek, Barok, Madrigalen, Renaissance, Romantiek, Twintigste eeuw, Wereld

Repetitie

Bollenhofsestraat 138A, Utrecht (1.3 km)

woensdag om 20:00


Wij zoeken leden!

We verwachten van UVE-zangers-in-spe dat ze in staat zijn om zelfstandig een partij in te studeren. Zangervaring in koren is gewenst. Er kan ook per project worden meegedaan. Zie Wat doen we. Repetities op woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur, in Utrecht, doorgaans in de Nieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138a. Zie ook Over het UVE. Interesse? Kom een keer meezingen!

Zoekt:
Bariton
Tenor
Bas

Niveau:

Voor: permanent

Genres

Klassiek, Madrigalen, Barok, Renaissance, Romantiek, Twintigste eeuw

Repetitie

Rooms Katholieke Parochie H Nicolaas Monica, Utrecht (1.8 km)

maandag om 20:00


Wij hebben plaats voor bassen en tenoren

Multiple Voice is geregeld op zoek naar nieuwe zangers. Op dit moment hebben we plaats voor een tenor en een bas. Goede zangers met veel koorervaring nodigen we graag uit voor een auditie. De repetities vinden plaats op maandagavond in Utrecht.

Zoekt:
Tenor

Niveau: gevorderd / (semi)professioneel

Voor: project / permanent

Genres

Klassiek, Barok, Twintigste eeuw, Renaissance, Romantiek, Gregoriaans

Repetitie

Boerhaaveplein 199, Utrecht (1.8 km)

dinsdag om 20:00


Wij zoeken (vooral) tenoren!

Voor ons zomerse lustrumproject 'Tuin der Lusten' zoeken we nieuwe zangers, met name tenoren. Concerto Cherise is een ambitieus kamerkoor uit Utrecht, een gezellige club mensen tussen de 30-50 jaar, en we kunnen nog wat versterking gebruiken voor dit project. Concert staat 27 juni 2020 gepland, op een bijzondere plek midden in de natuur (Fort de Batterijen). We hopen op een broeierig midzomerconcert met kans op een onweersbui, voorafgegaan door de klanken van 'Romancero-Gitano' van Castelnuovo-Tedesco, 'Chant des oyseaux' van Clement Janequin, 'O Radiant Dawn' van James MacMillan, 'Auf dem See' van Alphons Diepenbrock en 'Songs of Ariel' van Frank Martin. Nieuwsgierig geworden? Stuur een berichtje! Repetities starten vanaf 3 maart, je bent altijd welkom om een keer te komen luisteren!

1234567...13