ZomerZangweek Bredevoort

Mark Overmars (Koorzoeker)

0

De ZomerZangweek in het grachthuis van Bredevoort wordt gehouden van 26 t/m 30 augustus 2019. Het is een evenement voor iedereen die zijn zangstem wil ontwikkelen. De docenten Wies Kuyers en Niels Kuijers brengen via doeltreffende en speelse oefeningen vanuit de methode Lichtenberg en Roy Hart bij iedere deelnemer het proces van klankbevorderend zingen op gang.

Zing deze zomer niet rechttoe rechtaan maar ‘Schots en Shakespeare’!

Behalve de grappige combinatie van woorden, wordt er afwisselend materiaal geput uit de Schotse muziekcultuur. Voor het meerstemmig zingen kiest Niels fragmenten van koorliederen uit zijn Shakespeare project. Verder zijn er prachtige, niet moeilijk aan te leren Schotse liederen. Voor de sing-around avond op donderdag zijn er liederen met teksten van Shakespeare die op muziek zijn gezet door John Dankworth.

Meer informatie

De ZomerZangweek is toegankelijk voor geoefende zangers en voor zangers met minder ervaring. Tijdens de week wordt in kleine groepen gewerkt aan durf en lef, om te ontdekken dat je meer met je stem kunt dan je denkt. De kosten zijn 300 euro per persoon. Opgeven kan via www.zangmeesters.nl.

Informatie over de de methode Lichtenberg is te vinden op de site van Klankinitiatief.

Reacties
 
Nieuwste eerst
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.